Museumshop

In het winkeltje van het museum zijn permanent diverse devotionalia, zoals beeldjes van heiligen, kruisbeelden, fotokaarten, kerstkaarten e.d. te koop. Ook enkele brochures, de routebeschrijving van de Cuyperswandeling, enkele boeken en DVD’s kun u hier verkrijgen.

Online bestellen

Via email: info@heiligenbeeldenmuseum.nl
 

Boeken

Heiligen in het Oosten.

Geschreven door Gerke Hoekstra. Kosten 22,50 Euro excl.verzendkosten.

 

Tevens te koop: afzonderlijke boekjes over H. Antonius van Padua en H. Willibrordus. Kosten 1,00 Euro excl. verzendkosten.

 

Geschreven door drs.A.J.A.Hartelman en drs. A.F.J.Niemeijer, uitgave 2007, 72 pag. Prijs excl.verzendkosten €.5,-.

 

"Vensters van de Hemel", gewijd aan de tentoonstelling 2016. In het boek Iconen, geschilderd door Hennie Oude Middendorp. Prijs € 10,00 exclusief verzendkosten, ook verkrijgbaar in het museum.

 

DVD's

Nieuwe  film over Pierre Cuypers 

Nadat al eerder een handzaam boekje is geschreven en een film is gemaakt over Cuypers in het Kerkdorp Kranenburg worden in een nieuw gemaakte film met als titel: “100 jaar na Cuypers” nog weinig bekende verhalen verteld en beelden vertoond van zijn omvangrijke oeuvre.  Interessant zijn de interviews met drs. Pierre Cuypers jr., achterkleinzoon van de bouwmeester en met pater Henk Jongerius o.p. uit het ook door Cuypers ontworpen Dominicanenklooster in Huissen. Het boeiende verhaal wordt verteld door de bekende Vordense troubadour en verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink. Het script is geschreven door museumvoorzitter Ton Rutting en de film is geproduceerd door Frans en Jopie Pietersen uit Lochem. De Provincie Gelderland verleende voor deze productie een subsidie uit een programma bestemd voor kleine musea. De film is geplaatst op een stick en te koop voor Euro 10,00

DVD Restauratie Religieus Erfgoed in Gelderland te koop voor Euro 10,00 exclusief verzendkosten in ons museum. De DVD geeft een prachtige registratie van de restauratiewerkzaamheden aan de kerk/museum.

 

 

DVD “Driekoningen wat een wereldfeest” te koop voor Euro 10,00 excl. verzendkosten of aan de balie in het museum.

 

DVD "400 jaar Franciscanen in de Achterhoek" Gewijd aan de thematentoonstelling 2017. Prijs € 10,00 exclusief verzendkosten of aan de balie in het museum.

Nieuwe kerstfilm: Hoe de kerststal in Nederland kwam. Deze is op usb-stick voor € 10,00 te koop exclusief verzendkosten of aan de balie in het museum.