Museumshop

In het winkeltje van het museum zijn permanent diverse devotionalia, zoals beeldjes van heiligen, kruisbeelden, fotokaarten, kerstkaarten e.d. te koop. Ook enkele brochures, de routebeschrijving van de Cuyperswandeling, enkele boeken en DVD’s kun u hier verkrijgen.

Online bestellen

Via email: info@heiligenbeeldenmuseum.nl
 

Boeken

Heiligen in het Oosten.

Geschreven door Gerke Hoekstra. Kosten 22,50 Euro excl.verzendkosten.

 

Tevens te koop: afzonderlijke boekjes over H. Antonius van Padua en H. Willibrordus. Kosten 1,00 Euro excl. verzendkosten.

 

Geschreven door drs.A.J.A.Hartelman en drs. A.F.J.Niemeijer, uitgave 2007, 72 pag. Prijs excl.verzendkosten €.5,-.

 

"Vensters van de Hemel", gewijd aan de tentoonstelling 2016. In het boek Iconen, geschilderd door Hennie Oude Middendorp. Prijs € 10,00 exclusief verzendkosten, ook verkrijgbaar in het museum.

 

DVD's

DVD Restauratie Religieus Erfgoed in Gelderland te koop voor Euro 10,00 exclusief verzendkosten in ons museum. De DVD geeft een prachtige registratie van de restauratiewerkzaamheden aan de kerk/museum.

 

Klankbeeld/DVD: Prijs excl.verzendkosten €.10,-.

1. Cuypers op het kerkdorp Kranenburg.

2. Antonius vertelt, uitgave 2010, 25 min, van Fons Rouwhorst en Harry van Rijn

3. Het wonder van Bethlehem, uitgave 2010, 15 min, van Fons Rouwhorst.

 

DVD “Driekoningen wat een wereldfeest” te koop voor Euro 10,00 excl. verzendkosten of aan de balie in het museum.

 

DVD "400 jaar Franciscanen in de Achterhoek" Gewijd aan de thematentoonstelling 2017. Prijs € 10,00 exclusief verzendkosten of aan de balie in het museum.

Nieuwe kerstfilm: Hoe de kerststal in Nederland kwam. Deze is op usb-stick voor € 10,00 te koop exclusief verzendkosten of aan de balie in het museum.