Vrijwilligers

Het museum heeft geen betaalde krachten maar drijft volledig op de inzet van ca. 75 gemotiveerde vrijwilligers, die gezamenlijk alle zich aandienende taken uitvoeren.

Vrijwilliger worden

Zonder de vrijwilligers zou het Heiligenbeeldenmuseum niet kunnen zijn wat het is. Ze zijn er, niet alleen bij de kaartverkoop, als steun en toeverlaat van bezoekers met vragen, maar ook om de kerk schoon te houden, de tuin en de website te onderhouden om achter de schermen bestuurlijk en praktisch te regelen wat geregeld moet worden.
 
Hebt u tijd over? Denk dan eens na over een functie als vrijwilliger van het Heiligenbeeldenmuseum. Een voorbeeld: de expositie van de kerstgroepen betekent dat de kerk een grondige schoonmaakbeurt moet hebben.
 
Met "man / vrouw en macht" wordt gewerkt aan de kerk onder het motto: "Vele handen maken licht werk". U ontmoet een grote groep gemotiveerde medevrijwilligers en u bent tijdens uw werkzaamheden verzekerd.
 
Wilt u meer informatie over het vrijwilligerswerk (in het algemeen) bij de VKK, stuur dan een e-mail of stuur een briefje. Dit zijn de gegevens:
 
Stichting Vrienden van de Kerk op de Kranenburg:

Mevr. H.Keurentjes, 
Schoneveldsdijk 2,
7251LE Vorden, 
tel:            0575-556757      
E-mailadres: info@heiligenbeeldenmuseum.nl